Retraites Nederland

Women’s Health & Happiness Weekend van 19 t/m 21 April 2024. Een weekend dat volledig in het teken zal staan van jou als vrouw.

Wat betekent het om vrouw te zijn? Hoe goed ken jij jezelf als vrouw? Sta je in contact met jezelf, met je eigen lichaam, met je diepste verlangens?

Azucena (vrouwenarts en therapeut) en Monique (yogadocent en oprichtster Happy Soul Travel) nemen je mee op een reis van yoga, lichaamswerk, adem, cacao, sharings en dans om dieper in je lichaam en unieke vrouw-zijn te landen.

Daarnaast zijn er inspirerende sessies waarin je leert over het leven volgens je cyclus, voeding, supplementen en de verschillende levensfases waar je als vrouw doorheen gaat. We laten je ontdekken hoe het is om in alle facetten van je vrouwelijke energie te zakken. Je zachtheid, maar ook je vurige kracht en innerlijke wijsheid worden verwelkomd. De godin in jou ontwaakt!

Accomodatie

Deze vrouwenretraite vindt plaats in twee unieke monumentale boerderijen pal aan de hei. Ze zijn van binnen totaal gerenoveerd en supersfeervol ingericht met een combinatie van eigentijds design, mooie natuurlijke materialen en vintage. Beide boerderijen liggen aan de weidse hei en een uitgestrekte bostuin. Er is een heerlijke workshopruimte met een gigantisch raam uitkijkend over de tuin, een bibliotheek, een ruime woonkamer en een sauna en relaxruimte en keuze uit hele knusse een- en tweepersoonskamers op de bovenverdiepingen, allemaal met eigen badkamer!

De boerderijen maken onderdeel uit van Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum, een schitterend landgoed van 13 hectare grond met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. Deze buitenplaats heeft ook een vegetarisch farm-to-table restaurant met eigen moestuin, een fijne ruimte voor trainingen en een plek voor culturele en maatschappelijke initiatieven in een historische villa.