YOGA & RETRAITES

Ik zie je, ik hoor je, kwetsbare en krachtige vrouw!
Mijn missie is dat jij je vermogen ontdekt om je gezondheid te transformeren.

Je leert luisteren naar je lijf. Zodat jij een prettige cyclus kunt ervaren en durft te vertrouwen op je eigen kracht.

Coachende rol als arts

Ik begeleid je met warmte, een open nieuwsgierige blik en doortastendheid. Met aandacht voor je hele vrouw zijn; het lichamelijke maar ook de emotionele, cognitieve, sociale en zingevings- aspecten. Alles is welkom.

Ik voel me bevoorrecht dat ik vrouwen van zo dichtbij mag begeleiden. Elke keer wanneer ik een vrouw uit een dal zie opklimmen sta ik versteld van de enorme veerkracht die elk van ons bezit.

Ziekte en klachten kunnen je overvallen. Maar op welke manier je herstelt en hoe je omgaat met deze verandering kunnen je leven heel positief veranderen. Je leert lichamelijke signalen sneller herkennen, waardoor je eerder actie kan ondernemen en ziekte kan voorkomen. Je wordt flexibeler en veerkrachtiger.

Tussentitel hier

  • Omdat vrouwen anders zijn dan mannen. Het vrouwenlichaam zit anders in elkaar en is gevoeliger voor het ontwikkelen van bepaalde ziekten.
  • De reguliere geneeskunde is overwegend ‘mannelijk’; zo zijn de medicatie doseringen en onderzoeken veelal op mannen geënt.
  • Het ontbreekt vaak aan erkenning en een brede duurzame aanpak en voorlichting op het vlak van ‘vrouwenklachten’.
  • Het vaak onduidelijk is welke natuurlijke aanpak echt werkt en veilig is.
  • De nood is hoog: vrouwen worden bij bosjes ziek en vallen uit door stress- en hormoon gerelateerde klachten. Zo is het ziekteverzuim door menstruatie- en overgangsklachten torenhoog en taboe.