Retraites Nederland

Women’s Health & Healing Weekend van 1 t/m 3 November 2024. Een weekend dat volledig is toegewijd aan jouw gezondheid & heling.

Thema: Loslaten & overgave

Welke vrouw staat er op wanneer jij je durft over te geven aan het onbekende? Hoe zou het zijn om oude stukken van jezelf los te laten? Kan je echt jezelf zijn en omarmen wie je bent? Je kwaliteiten maar óók je schaduwkanten…

Anja (holistisch GZ-psychologe) en Azucena (vrouwenarts & yogadocent) nemen je mee op een transformatieve reis naar binnen. Om los te laten wat niet langer een plek heeft in je leven ( lichamelijk, emotioneel en mentaal), zodat je ruimte kunt maken voor de meest authentieke versie van jezelf.

Wie ben jij voorbij de lagen, voorbij de conditionering, voorbij jouw ziekte of klachten? Wat is jouw essentie?

We verweven onze kennis, intuïtie en wijsheid om een immens krachtige ruimte te creëren waarin jij liefdevol mag thuiskomen. Onze sisterhood en diepe connectie met elkaar vormen de basis voor dit weekend.

Yoga, ademwerk, rituelen, emotional release, sound healing en dans maken deel uit van het programma. Daarnaast zul we delen met elkaar in cirkels en het geheel omlijsten met waardevolle wetenschappelijke parels die wij in onze eigen praktijken hebben opgedaan. We spreken over jouw lichaam en cyclus als bron van kracht, het verwerken van emoties, de impact van trauma op je leven en geven je praktische tools voor mee naar huis.

Deze retraite is geschikt voor elke vrouw die klaar is voor verandering en weet dat er veel meer in het verschiet ligt voor haar. Ben je klaar voor de nieuwe jij, die vol levenslust, inspiratie en vrouwenkracht haar eigen pad bewandelt?

Stuur een email naar: azucena@newwomenshealth.nl voor meer informatie en het boeken van jouw plek.

Accomodatie

Deze vrouwenretraite vindt plaats in twee unieke monumentale boerderijen pal aan de hei. Ze zijn van binnen totaal gerenoveerd en supersfeervol ingericht met een combinatie van eigentijds design, mooie natuurlijke materialen en vintage. Beide boerderijen liggen aan de weidse hei en een uitgestrekte bostuin. Er is een heerlijke workshopruimte met een gigantisch raam uitkijkend over de tuin, een bibliotheek, een ruime woonkamer en een sauna en relaxruimte en keuze uit hele knusse een- en tweepersoonskamers op de bovenverdiepingen, allemaal met eigen badkamer!

De boerderijen maken onderdeel uit van Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum, een schitterend landgoed van 13 hectare grond met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. Deze buitenplaats heeft ook een vegetarisch farm-to-table restaurant met eigen moestuin, een fijne ruimte voor trainingen en een plek voor culturele en maatschappelijke initiatieven in een historische villa.

Prijzen

Eénpersoonskamer: €750,- Tweepersoonskamer: €650,-

Inclusief

  • 2 nachten in een een- of tweepersoonskamer
  • Alle inhoudelijke sessies
  • Alle maaltijden en healthy snacks
  • Onbeperkt kruidenthee en water
  • Gebruik van sauna
  • Gebruik van alle aanwezige yogamaterialen

 Exclusief

  • Reis- en annuleringsverzekering
  • €5,- parkeerkosten bij de Hoorneboeg per auto (alleen wanneer je met auto komt, afrekenen ter plekke en reserveren is niet nodig)

Reserveer jouw plek

Stuur een e-mail naar: azucena@newwomenshealth.nl en geef aan welke voorkeur je hebt qua kamer. Wij sturen je dan een factuur voor een aanbetaling van €250,-. Zes weken voor het weekend maak je uiterlijk het resterende bedrag over. Je mag het gehele bedrag ook direct overboeken.