‘Elke keer als ik een vrouw uit een dal zie opklimmen, sta ik versteld van de enorme veerkracht die elk van ons bezit. ‘

Werkwijze

Ik weet hoe uitdagend het is om met je gezondheid aan de slag te gaan. Zeker wanneer je je niet goed voelt.
Mijn rol is om jou hier zo goed mogelijk bij te ondersteunen.

Jouw verhaal

Als eerste schetsen we een compleet beeld van jouw gezondheidssituatie.
Dit doen we met behulp van een gedetailleerde vragenlijst en een zorgvuldige intake.

Waar komen je klachten vandaan?

Vrouwenklachten zijn complex. Fysiek zijn er vaak meerdere onderliggende problemen die meespelen.
Er vindt in ons lichaam een ingewikkeld en dynamisch samenspel plaats tussen de verschillende lichaamssystemen. Je immuunsysteem, spijsvertering, hormonen en zenuwstelsel communiceren voortdurend met elkaar. Is het ene systeem niet in evenwicht, dan kan een ander systeem ook makkelijk uit balans raken.

Zo kunnen je darmgezondheid, bloedsuikerspiegel, stresslevels, immuunsysteem en schildklier stuk voor stuk je hormoonbalans verstoren. Het is belangrijk om te weten hoe dit allemaal bij jouw functioneert. Wanneer het nodig is vraag ik aanvullend onderzoek aan. Denk aan bloed- en hormoonspeeksel- onderzoek of een microbioomanalyse (innovatief darmonderzoek).

Je lichaam en psyche zijn prachtig met elkaar verweven. Ze beïnvloeden elkaar en jou. Naast het lichamelijke aspect besteden we zonodig ook aandacht aan het ruimte leren geven aan je emoties en het bewust worden van belemmerende gedachtepatronen.

Last but not least is er dat ongrijpbare ‘iets’ in ieder van ons. Dat iets wat naar boven komt als het gaat om wie we zijn en wat ons drijft. Hetgeen kleur geeft aan ons leven en zorgt voor heling. Met genoegen duik ik hier desgewenst verder met je op in.

We gaan aan de slag
Samen maken we een gezondheidsplan gericht op jouw hulpvraag en wensen. Ik leg je helder uit waarom je lichaam uit balans is geraakt. We bekijken zorgvuldig welke stappen je het beste kan zetten.

BEHANDELMETHODEN

icoon-voeding-leefstijl

VOEDING &
LEEFSTIJL

Informatie, educatie
& mindset

icoon-mindbody-technieken

MIND-BODY
CONNECTIE

Bewustwording

icoon-natuurlijke-middelen

NATUURLIJKE
MIDDELEN

Supplementen
& kruiden

icoon-reguliere-middelen

REGULIERE
MEDICIJNEN

Zonodig
Bijv. Bio-identieke hormonenicoon-coaching

COACHING


Motiverend, intuïtief
& verdiepend